• HAIRSTROKES : Voor een voller effect en meer sprekende wenkbrauwen
  • POWDERBROWS : Voor een zacht poedereffect met naturelle uitstraling
  • MICROBLADING : 3D hairstrokes met wenkbrauwhaartjes voor een super-realsitisch resultaat (  Uitermate geschikt voor mannen )

Je wimperlijn op een heel subtiele manier accentueren?

De kleur van je iris versterken met een zachte combinatie van kleuren in je eyeliner?

Teken je dagelijks zelf je eyeliner en wil je tijd besparen? ‘s morgens met een perfecte oogcontour opstaan en ‘s avonds zo gaan slapen?

Het kan allemaal!

  • Accent eyliner : pigmenteren van puntjes tussen de wimpers
  • Dunne eyeliner boven : voor een geaccentueerde blik
  • Dikke eyeliner boven : voor een duidelijke make –up look
  • Dunne eyeliner op de waterlijn : ter vervanging van je kajalpotlood
  • Volledige Oogcontour : voor een perfecte oogmake-up  zowel voor overdag als s’avonds.

– Fijne lipcontour : natuurlijk accent

– Ombre lippen : voor een mooie symmetrische lipcontour met schaduweffect

– Full lips : vollere lippen met lipstick effect

– Aquarel lips : pigmentatie met iets  natuurlijker effect dan full lips

Permanente make – up                                       Tatoeage

Behoudt zijn frisse kleur                                     Blijvend

Vervaagt geleidelijk                                             Verkleurt onnatuurlijk

Kan mee evolueren met de leeftijd                  Niet corrigeerbaar    

Tijdens de consultatie in ons Centrum kan U een aantal voor en na foto’s bekijken                                        

Overactieve spieren in het gelaat geven een verkrampte indruk en zorgen voor onsierlijke plooitjes in het gelaat . Dit is zijn uitdrukkingrimpels. Vooral op het voorhoofd , tussen de wenkbrauwen en rond de ogen zijn deze het meest zichtbaar.

Met een spierontspanner kunnen deze rimpeltjes perfect verwijderd of vervaagd worden .

De behandeling is zo goed als pijnloos en duurt niet langer dan een kwartiertje. Het resultaat is reeds zichtbaar na 3 dagen en optimaal na 1 week. Het resultaat blijft 4 tot 6 maand zichtbaar

Vullende middelen zijn een ideale keuze voor personen die specifieke zones in het gelaat willen verbeteren.

Vullende middelen in de huid en het onderhuids vetweefsel zorgen voor een strakker  en jeugdiger gelaat. Het resultaat van deze behandeling is onmiddellijk zichtbaar en blijft optimaal gedurende 9 à 12 maanden

Uiteraard is het mogelijk verschillende behandelingen te combineren om een optimaal resultaat te bereiken. Elke procedure draagt immers bij tot het bekomen van een natuurlijke uitstraling .

Naarmate de huid veroudert verliest ze haar vorm , volume en elasticiteit. Dit wordt veroorzaakt door een tekort aan hyaluronzuur . Dit eiwit in de huid zorgt voor een frisse en gladde huid . Vanaf de leeftijd van 25 jaar wordt geen nieuw hyaluronzuur meer aangemaakt .Dit tekort kan opgelost worden door het gebruik van skinboosters . Skinboosters zijn geschikt voor gezicht,hals en decolleté .Ze worden meestal aangewend bij jongere personen ( vanaf de leeftijd van 30 jaar ) om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen . Bij de rijpere huid als aanvulling van meer specifieke anti-rimpelbehandeling m.n. filling en het onderdrukken van de spieractiviteit ter hoogte van de het voorhoofd,frons en kraaienpootjes.

Striae of striemen zijn lijnvormige huidafwijkingen die ontstaan wanneer het onderhuids bindweefsel uit elkaar getrokken wordt door snelle groei of uitzetting (zwangerschap) van het lichaamsdeel in kwestie. Striemen komen bij vrijwel alle vrouwen voor en worden vaak als cosmetisch storend ervaren.

In een vroeg stadium zijn striemen parallel aan elkaar lopende rode lijnen in de huid. Deze lijnen zien er vaak uit als verzonken littekens en kunnen in lengte variëren van enkele centimeters tot wel 20 centimeter. De rode kleur die de striemen in een vroeg stadium vertonen kunnen soms zeer lang aanhouden en naarmate de tijd vordert verkleuren de meeste striemen langzaam naar huid- of ivoorkleurig. Dit proces kan soms jaren duren.