Laser Lifting

Vandaag weten we dat het ontstaan van lijntjes , grove pori├źn en pigmentatie niet alleen veroorzaakt worden door normale veroudering .
Onze jachtige levensstijl , onze gelaatsexpressie , de recente klimaatsverandering, onze voeding en vooral een overmatige blootstelling aan de zon zijn de oorzaak van de meestal te snelle huidveroudering .

De bedoeling van deze behandeling is om een volledige nieuwe opperhuid te bekomen door het uiterst precies verwijderen van verdroogde oppervlakkige huidcellen.
Door de precieze instellingen van het apparaat dringen deze laserstralen diep in de lederhuid en stimuleren daar de vorming van nieuw collageen . Een lifting van de huid wordt bekomen door het inkrimpen van de huidweefsels .

Door zijn regenererend effect is deze lasertoepassing ook perfect geschikt voor het behandelen van zonbeschadigde huid, huidstriemen, acnelittekens, grove huidstructuur ,overpigmentatie en brandwonden ( combinatie met dermopigmantatie mogelijk )

Indien u denkt in aanmerking te komen voor een persoonlijk anti-aging programma raden wij u aan een afspraak te maken voor consultatie bij onze esthetisch arts .Deze consultatie is gratis en geheel vrijblijvend.

Samen met Dr. Snick wordt een analyse gemaakt van uw gelaat en zij zal uitleg geven wat de mogelijke behandelmethodes zijn en welk resultaat u kan verwachten. In ons centrum wordt gestreefd naar een natuurlijk resultaat zonder verlies of verandering van uw persoonlijke expressie.

Aansluitend wordt een prijsofferte gemaakt .Indien u dit wenst kan de voorgestelde behandeling onmiddellijk uitgevoerd worden .

HET FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR GENEESMIDDELLEN EN GEZONDHEID PRODUCTEN (FAGG)

Meldt ons dat tengevolge de geldende wetgeving het verboden is om reclame , zelfs onrechtstreeks te maken voor voorschriftplichtige geneesmiddelen of voor implanteerbare hulpmiddelen , indien deze reclame bestemd is voor publiek .