Huidverbetering en anti-aging behandeling

De medisch cosmetische behandelingen worden in ons centrum verzorgd door een gespecialiseerde esthetisch arts . Zij is BIG geregistreerd arts , gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde . Als lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) staat zij garant voor een correct kwalitatief advies en behandeling met hoogwaardige producten .

Medische Anti-Aging programma’s

1. Aanpak slow-aging ( skinboosters )
2 Aanpak dynamische rimpels ( frons – voorhoofd – kraaienpootjes )
3. Aanpak statische rimpels ( neus-lipplooi – hangwangen )
4. Aanpak volumeverlies ( jukbeenderen – wangen ) .

Ons doel

1. Corrigeren zonder overcorrectie
2. Evenwichtig resultaat met respect voor uw natuurlijke schoonheid
3. Een frisse, gezonde uitstraling

VOORHOOFD – FRONSRIMPEL – KRAAIENPOOTJES


BOtuline TOxine wordt zowel voor medisch als cosmetische doeleinden gebruikt. Het ontspant de spieren waardoor deze tijdelijk niet meer kunnen samentrekken .Deze methode wordt wereldwijd frequent aangewend in veel medische toepassingen zoals in de oogheelkunde , neus-keel-oor specialisatie voor spasmen ter hoogte van de slokdarm e.d. en dit al meer dan 40 jaar. Er is dus veel ervaring met dit product opgedaan . Ernstige risico’s of complicaties zijn dan ook uitgesloten.


Waarvoor wordt Botuline Toxine gebruikt ?

Als cosmetisch doel kan Botuline Toxine gebruikt worden voor het verminderen van fronsrimpels , voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes .


Wat is het verschil met fillers ?

Beide producten worden geïnjecteerd . Botuline Toxine maakt de rimpels van het voorhoofd, frons en kraaienpootjes minder zichtbaar door ontspanning van de spieren.

Fillers zullen storende diepere rimpels aan de onderzijde van het gelaat vervagen.


Hoe lang werkt het ?

Gemiddeld is BOtuline Toxine gedurende 3 tot 4 maand effectief . Soms zijn patiënten ontevreden omdat ze na 2 maanden al enige rimpelvorming kunnen waarnemen, maar dat is net gepast . Het product dient precies om diepere rimpelvorming te voorkomen en niet om alle spieractiviteit plat te leggen .Vaak is het zo dat na enkele behandelingen het resultaat langer aanhoudt.


Wanneer zie je het verschil ?

Het effect van de behandeling wordt meestal waargenomen 2 tot 3 dagen na de injectie maar verbetert nog tot 14 dagen na de behandeling .


Nabehandeling

Het is raadzaam om de eerste 48 H na de injectie niet met het voorhoofd naar voor te leunen of op de buik te gaan liggen .Ook intensieve sporten , saunabezoek , hete baden worden afgeraden. De behandelde spieren actief en veel aanspannen zal het product beter en langer doen werken .

Vullende middelen zijn een ideale keuze voor personen die specifieke zones in het gelaat willen verbeteren.

Vullende middelen in de huid en het onderhuids vetweefsel zorgen voor een strakker en jeugdiger gelaat. Het resultaat van deze behandeling is onmiddellijk zichtbaar en blijft optimaal gedurende 9 à 12 maanden

Uiteraard is het mogelijk verschillende behandelingen te combineren om een optimaal resultaat te bereiken. Elke procedure draagt immers bij tot het bekomen van een natuurlijke uitstraling .

Naarmate de huid veroudert verliest ze haar vorm , volume en elasticiteit. Dit wordt veroorzaakt door een tekort aan hyaluronzuur . Dit eiwit in de huid zorgt voor een frisse en gladde huid . Vanaf de leeftijd van 25 jaar wordt geen nieuw hyaluronzuur meer aangemaakt .Dit tekort kan opgelost worden door het gebruik van skinboosters . Skinboosters zijn geschikt voor gezicht,hals en decolleté .Ze worden meestal aangewend bij jongere personen ( vanaf de leeftijd van 30 jaar ) om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen . Bij de rijpere huid als aanvulling van meer specifieke anti-rimpelbehandeling m.n. filling en het onderdrukken van de spieractiviteit ter hoogte van de het voorhoofd,frons en kraaienpootjes.

Load More