Huidverbetering en anti-aging behandeling

De medisch cosmetische behandelingen worden in ons centrum verzorgd door Dr. Griet Snick . Zij is BIG geregistreerd arts , gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde . Als lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) staat zij garant voor een correct kwalitatief advies en behandeling met hoogwaardige producten .

Medische Anti-Aging programma’s

1. Aanpak slow-aging ( skinboosters )
2 Aanpak dynamische rimpels ( frons – voorhoofd – kraaienpootjes )
3. Aanpak statische rimpels ( neus-lipplooi – hangwangen )
4. Aanpak volumeverlies ( jukbeenderen – wangen ) .

Ons doel

1. Corrigeren zonder overcorrectie
2. Evenwichtig resultaat met respect voor uw natuurlijke schoonheid
3. Een frisse, gezonde uitstraling

Overactieve spieren in het gelaat geven een verkrampte indruk en zorgen voor onsierlijke plooitjes in het gelaat . Dit is zijn uitdrukkingrimpels. Vooral op het voorhoofd , tussen de wenkbrauwen en rond de ogen zijn deze het meest zichtbaar.

Met een spierontspanner kunnen deze rimpeltjes perfect verwijderd of vervaagd worden .

De behandeling is zo goed als pijnloos en duurt niet langer dan een kwartiertje. Het resultaat is reeds zichtbaar na 3 dagen en optimaal na 1 week. Het resultaat blijft 4 tot 6 maand zichtbaar

Vullende middelen zijn een ideale keuze voor personen die specifieke zones in het gelaat willen verbeteren.

Vullende middelen in de huid en het onderhuids vetweefsel zorgen voor een strakker en jeugdiger gelaat. Het resultaat van deze behandeling is onmiddellijk zichtbaar en blijft optimaal gedurende 9 à 12 maanden

Uiteraard is het mogelijk verschillende behandelingen te combineren om een optimaal resultaat te bereiken. Elke procedure draagt immers bij tot het bekomen van een natuurlijke uitstraling .

Naarmate de huid veroudert verliest ze haar vorm , volume en elasticiteit. Dit wordt veroorzaakt door een tekort aan hyaluronzuur . Dit eiwit in de huid zorgt voor een frisse en gladde huid . Vanaf de leeftijd van 25 jaar wordt geen nieuw hyaluronzuur meer aangemaakt .Dit tekort kan opgelost worden door het gebruik van skinboosters . Skinboosters zijn geschikt voor gezicht,hals en decolleté .Ze worden meestal aangewend bij jongere personen ( vanaf de leeftijd van 30 jaar ) om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen . Bij de rijpere huid als aanvulling van meer specifieke anti-rimpelbehandeling m.n. filling en het onderdrukken van de spieractiviteit ter hoogte van de het voorhoofd,frons en kraaienpootjes.

Load More