Met een ultrafijn, steriel wegwerp-naaldje wordt in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke pigmentvloeistof gegraveerd. Zo kan de lipomtrek gecorrigeerd worden, wordt de oogcontour benadrukt en kunnen de wenkbrauwen perfect bijgetekend worden.
Het resultaat is een natuurlijk ogende opmaak die twee tot vijf jaar meegaat.

Door permanente make-up worden bepaalde punten in het gelaat op een perfecte manier geaccentueerd en wordt er zo een langdurige verbetering van uw natuurlijk uiterlijk bekomen. Zo hoeft u zich ’s morgens nog nauwelijks op te maken.

Wenkbrauwen
De wenkbrauwen worden voorgetekend en zowel nieuwe vorm als kleur worden samen besproken. Hierbij wordt rekening gehouden met het natuurlijke huid- en haartype. Zo bekomt men natuurlijk ogende wenkbrauwen die u een sprekender uiterlijk bezorgen.

Ogen
Permanente make-up kan zowel op het onder- als bovenooglid aangebracht worden, wat een natuurlijker effect geeft dan een potloodlijntje. Ook hier wordt zowel rekening gehouden met vorm, kleur van de ogen en wimpers als met uw persoonlijke voorkeur.

Lipcontour
Het kleurpigment dat bij permanente make-up wordt aangebracht zal de natuurlijke kleur van de lippen benadrukken. Het resultaat is prachtige volmaakte lippen.

Het grote verschil met tatoeage is dat permanent make-up niet echt definitief is. De pigmentstof gaat niet dieper dan de bovenste huidlaag en ‘slijt” er door het natuurlijke celvernieuwingsproces gewoon weer af. Maar intussen kan je er wel mee douchen, zwemmen, … kortom op elke moment van de dag zie je er onberispelijk uit.

  • Vraag naar enkele belangrijke medische gegevens, welke invloed kunnen hebben op de behandeling.
  • Aanbrengen van verdovingscrème, welke na een 10-tal minuten werkzaam is.
  • Tijdens het inwerken van de verdoving, kiezen we samen de geschikte kleur en vorm en worden de nabehandelinginstructies voorgelezen.
  • Na het verwijderen van de crème kan de uiteindelijke pigmentatie beginnen.
  • Na de behandeling wordt er een verzorgende crème aangebracht die U nog een 5-tal dagen dient aan te brengen
  • Tevens wordt er een nieuwe afspraak gemaakt voor de gratis nabehandeling (indien er sommige details dienen bijgewerkt te worden). 3 à 4 weken na de behandeling